Hemelse Smaken
Smaken: Taarten
Door onze traditionele baktechnieken creëren wij overheerlijke zachte,luchtige biscuits gevuld met huisgemaakte roombotercrème,verse vruchten en gebruiken wij voor onze biscuit en ganache, de echte Belgische Callebaut chocolade.
Raspberrie
Vanille biscuit met vanillecrème en framboosjesBanana split
Chocolade biscuit met banaancrème en chocolade ganacheChocolate dream
Chocolade biscuit met chocoladecrème en chocolade ganacheBlack forest
Chocolade biscuit gesauceerd met kirsch met vanille crème en kersenCaramel crazy
Vanille biscuit met caramelcrème en stukjes pecannotenGianduja
Chocolade biscuit met pralinecrèmeMalibu
Vanille biscuit met cocoscrème en stukjes ananasCafé latté
Vanille biscuit met mokkacreme en verkruimelde MaltezersSpeculoos crunch
Vanille biscuit met speculooscrème en ganacheStawberry shortcake
Vanille biscuit met aardbeicrème en een laagje confituur ( of verse aardbeien in seizoen)Chocoberry
Chocolade biscuit met rode vruchtencrèmeRed and white
red velvet biscuit met witte chocoladecrèmeSachertorte
Chocolade bsicuit met abrikozenconfituur en ganacheRoom & fruit
Slagroom en fruit met foto (klassiek, altijd met marsepein )Smaken: Cakepops
Een Cakepop is verkruimelde biscuit vermengd met boterroom, ondergedompeld in heerlijke Belgische chocolade. Traktatie op een stokje!
Vanille
Vanillebiscuit met vanillecrèmeChocolade
Chocoladebiscuit met chocoladecrèmeBanana
Vanillebiscuit met bananencrèmeMocha
Vanillebiscuit met mokkacrèmePraline
Vanillebiscuit met pralinécrèmeCaramel
Vanillebiscuit met caramelcrèmeSmaken: Macarons
Macarons bestaan in veel kleuren en smaken. De smaak wordt voor het grootste deel bepaald door de vulling. Hemelse taartjes gebruikt drie soorten vullingen: crème au beurre (botercréme), ganache (chocolade met slagroom) en marsepein.
Ganache
Marsepein
Botercréme:
VanilleAardbei
Framboze
Kocos
Chocolade
Caramel
Praliné
Speculoos