Background Image

Macarons

In alle smaken en kleuren!

Pic

Hemelse Macarons

Een macaron is een koekje en een bonbon in één. Het bestaat uit twee meringue koekjes die verrijkt zijn met amandelen en een vulling tussen de koekjes.

Een perfecte macaron is 'chewie' als een brownie en kruimelt niet. Ze is minder zoet als het schuimkransje. (Bij de naam 'meringue' denken velen aan een zoet en kruimelend kerst schuimkransje. Dat is een macaron niet.) Het typische kenmerk van een macaronkoekje is het gebroken randje. Dat noemt men 'pied' (dat is Frans voor 'voetje').

Macarons bestaan in veel kleuren en smaken. De smaak wordt voor het grootste deel bepaald door de vulling. Hemelse taartjes gebruikt drie soorten vullingen: crème au beurre (botercréme), ganache (chocolade met room) en marsepein.

We maken de macarons volledig op maat volgens u wensen! U kiest de kleur en de smaak. De macarons van Hemelse taartjes worden gemaakt van eiwitten, amandelen en suiker. De vullingen zijn gemaakt van boter, chocolade en room. Afhankelijk van de smaak zit er fruit of specerijen in.Prijzen

De prijs van een macaron bedraagt €1.50 per stuk